Piccata al limone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 100.8 mg
 - Draslík 481.7 mg
 - Vláknina 387 mg
 - Vitamín A 387 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso naklepeme a lehce zaprášíme moukou. Osmažíme na rozehřátém oleji s máslem a dáme stranou.
 - 
                                2
Do výpeku od smaženého masa přilijeme víno a necháme vyvařit do hustší šťávy. Poté přilijeme vývar a opět vaříme do vyvaření a zhoustnutí omáčky.
 - 
                                3
Do omáčky přidáme citronovou šťávu a kapary, dosolíme, opepříme a vložíme nazpět maso, které necháme chvíli prohřát.
 - 
                                4
Podáváme posypané sekanou petrželí a kapary.