Kuřecí játra s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 166 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 519.3 mg
 - Draslík 461.1 mg
 - Vláknina 5601.3 mg
 - Vitamín A 5601.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme a na proužky nakrájíme játra.
 - 
                                2
Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme cibulku nakrájenou na proužky.
 - 
                                3
Opláchneme, oloupeme a na proužky nakrájíme hrušky.
 - 
                                4
K usmažené cibuli přidáme játra, hrušky a prudce osmahneme.Poté směs osolíme a opepříme.