Ementálská broskev
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 890 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 78 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 36.8 mg
 - Draslík 538.9 mg
 - Vláknina 16100 mg
 - Vitamín A 16100 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z plátku ementálu vykrojíme 5 koleček o velikosti poloviny broskve.
 - 
                                2
Umícháme máslo se špetkou soli a s pažitkou do pěny. Hmotu nastříkáme sáčkem na sýr a navrch položíme broskev. Ozdobíme plátkem šunky a jádrem vlašského ořechu.