Kandovaná kůra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 508 kcal
 - Sacharidy 131 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 10 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 131 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 267 mg
 - Vláknina 26500 mg
 - Vitamín A 26500 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 170 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme na čtverečky pomerančovou kůru a 3 dny máčíme ve studené vodě, každý den vodu měníme.
 - 
                                2
Po 3 dnech přecedíme kůru a vaříme asi hodinu v cukrovém roztoku na mírném ohni.
 - 
                                3
Další hodinu necháme zchladnout a 24 hodin necháme proslazovat v roztoku.
 - 
                                4
Poté uvaříme na hustý sirup.
 - 
                                5
Rozložíme kůru, necháme zaschnout a obalujeme v krystalovém cukru.