Opilý ovocný pohár
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 48 mg
 - Draslík 20.7 mg
 - Vláknina 5150 mg
 - Vitamín A 5150 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vhodné velké sklenice vložíme ještě zmrazené ovoce. Zalijeme vodkou, dobře promícháme a sklenici zavíčkujeme. Odložíme na dva dny do lednice.
 - 
                                2
Těsně před podáváním (podle porcí) ovoce i se šťávou rozdělíme do kulatých skleniček na stopce. Polijeme medem, na ovoce položíme vždy kopeček zmrzliny. Každou porci ještě ozdobíme vyšlehanou šlehačkou a podáváme.