Celer jako dezert

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 250 g Švestky
  • 2 ks Celer bulvový
  • 1 ks Citrony
  • 2 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • 2 polévková lžíce Hrozinky
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 130 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 615.2 mg
  • Vláknina 9956.8 mg
  • Vitamín A 9956.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný celer oloupeme, švestky omyjeme a vypeckujeme. Oboje nakrájíme na malé kousky, přidáme nasekané ořechy a hrozinky.

  • 2

    Olej, cukr a citronovou šťávu smícháme a přidáme k nakrájenému celeru a švestkám. Vše dobře promícháme a dáme vychladit.

  • 3

    Podáváme studené.

Komentáře k receptu