Grilovaní korýši
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 7536 kcal
 - Sacharidy 158 g
 - Tuky 153 g
 - Sodík 16796 mg
 - Bílkoviny 1838 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 8650.6 mg
 - Draslík 14057.6 mg
 - Vláknina 352.8 mg
 - Vitamín A 352.8 mg
 - Vitamín B6 3.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 65.9 mg
 - Vitamín E 67.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 69.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si marinádu z oleje, česneku, citronové šťávy a bazalky. Osolíme, opepříme a necháme odstát 15 minut. Očistíme krevety, ocásky ponecháme u masa, vyjmeme maso z hřebenatek, humry zbavíme hlav a klepet, krunýřky dole nařízneme a mírně rozevřeme.
 - 
                                2
Humry dáme grilovat jako první, potřené připravenou marinádou, poté přidáme hřebenatky a krevety. Mušle grilujeme do otevření, a poté taktéž potřeme marinádou.
 - 
                                3
Grilované maso přendáme na talíř, podáváme se zbytkem marinády a chlebem.