Pošírovaný rejnok s citronovou zálivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 757 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 609 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 95 mg
 - Draslík 184 mg
 - Vláknina 3712.5 mg
 - Vitamín A 3712.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hluboké pánví přivedeme k varu mléko nebo vývar, osolíme, opepříme a při střední teplotě vaříme asi 5 minut. Poté vložíme rybu a bez pokličky pošírujeme 8-10 minut. Tekutina se nesmí vařit! Poté rybu opatrně vyjmeme a necháme 10 minut okapat na mřížce.
 - 
                                2
Mango oloupeme a nakrájíme na nudličky. V misce rozmícháme med, hořčici a citronovou šťávu. Ochutíme solí, pepřem a případně tabascem. Za stálého šlehání přiléváme olej, jako při výrobě majonézy. Do emulze pak vmícháme petrželku.
 - 
                                3
Rybu naservírujeme na podnos, přelijeme medovou emulzí a doplníme nudličkami manga.