Pikantní candát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 188 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 487 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 107.4 mg
 - Vláknina 5546 mg
 - Vitamín A 5546 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z candáta vyřezáme filety, omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Obalíme v mouce. Rozpálíme olivový olej a filety v něm asi
 - 
                                3
4 minuty z obou stran opečeme.
 - 
                                4
Citrony omyjeme, nakrájíme na velmi tenké plátky a přidáme k rybě.
 - 
                                5
Oloupeme česnek, prolisujeme a vetřeme do ryby. Upravíme
 - 
                                6
na talíř a podáváme s opečenými malými brambůrky.