Zaječí hřbet a kýta, pečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 429 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 258 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 146.3 mg
 - Draslík 524.2 mg
 - Vláknina 1028.8 mg
 - Vitamín A 1028.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 45.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme zaječí hřbet a kýtu, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme nakrájenou cibulí a petrželkou.
 - 
                                2
Pokapeme ze všech stran citrónovou šťávou, položíme na sebe a necháme odležet několik hodin.
 - 
                                3
Na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova zvěrinu osmahneme.
 - 
                                4
Podlijeme malým množstvím vody a do vyhřáté trouby dáme péct.
 - 
                                5
Během pečení podléváme šťávou a teplou vodou.