Grapefruitový salát s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 11 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 18.8 mg
- Draslík 806.6 mg
- Vláknina 17692 mg
- Vitamín A 17692 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 154.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Grepy oloupeme a nakrájíme na dílky. Omyté hroznové víno rozpůlíme a vypeckujeme. Šunku nakrájíme na nudličky. 
- 
                                2Z citronové šťávy, cukru, soli a oleje umícháme zálivku, nalijeme ji na připravené suroviny a necháme 30 minut odležet v chladu. 
- 
                                3Omytý a osušený hlávkový salát rozdělíme na listy a urovnáme na dno ploché mísy. Na listy upravíme grapefruitový salát a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        