Grapefruit v čokoládě
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 945 kcal
- Sacharidy 146 g
- Tuky 41 g
- Sodík 46 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 146 g
- Cholesterol 18.3 mg
- Draslík 752.3 mg
- Vláknina 18610 mg
- Vitamín A 18610 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 93.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vodu v hrnci svaříme s cukrem. Grapefruit oloupeme, rozdělíme na dílky a marinujeme v cukrovém rozvaru asi 2 hodiny. 
- 
                                2Potom dílky osušíme a obalíme v rozpuštěné čokoládě smíchané s tukem a posypeme nasekanými ořechy. Když čokoláda ztuhne, ovoce znovu protáhneme rozpuštěnou čokoládou, aby obalila i ořechy. 
- 
                                3Před podáváním dezert pocukrujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                