Grapefruitový osvěžující nápoj s okurkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 101 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 0 g
- Sodík 32 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 408.1 mg
- Vláknina 1387.2 mg
- Vitamín A 1387.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z kompotovaného ananasu (kostiček) scedíme štávu. Do skleněného džbánu nalijeme grapefruitovou šťávu, přilijeme sodovou vodu, citrónovou šťávu a dáme na 1 - 2 hodiny vychladit. Omytou mladou okurku hadovku osušíme, nakrájíme z ní velmi tenké slupky. 
- 
                                2Po vychlazení dáme do šťávy ananas, okurkové slupky a dosladíme podle chuti. Šťávu nalijeme do vysokých sklenic, na ozdobu do každé sklenice dáme kompotovanou višni a servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        