Rybí rýžové nudle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Mořský ďas
  • 120 g Nudle rýžové
  • 1 ks Limetka
  • 2 ks Šalotka
  • 1 ks Chilli paprička
  • 2 ks Chilli paprička zelená
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Limetková šťáva
  • 2 polévková lžíce Chilli omáčka
  • 2 polévková lžíce Omáčka sojová pikantní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 323 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 28.1 mg
  • Draslík 802 mg
  • Vláknina 2263.5 mg
  • Vitamín A 2263.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve musíme nechat marinovat ryby po 2 hodiny, a to ve směsi oleje, zelené papričky, limetkové šťávy a rybí omáčky.

  • 2

    Nudle přelijeme na 10 minut vroucí vodou a po scezení necháme okapat.

  • 3

    Ve woku v oleji opečeme plátky šalotky. nakrájenou papričku a česnek a necháme zlátnout. Přidáme zbývající omáčky a poté i marinované ryby. Za stálého míchání restujeme, dokud není ryba měkká.

  • 4

    Hotové nudle se směsí promícháme.

Komentáře k receptu