Ovoce s jogurtem a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 33 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 8.9 mg
 - Draslík 143.5 mg
 - Vláknina 10600.7 mg
 - Vitamín A 10600.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Semínka z vanilkového lusku přidáme do jogurtu, promícháme s medem a uložíme přikryté do chladničky. Ovoce omyjeme, zbavíme stopek, v kastrolu polijeme vínem, přidáme cukr, citronovou kůru a pomerančovou šťávu. Směs vaříme 5-8 minut do změknutí. Po 15 minutách odstání můžeme směs podávat politou jogurtem.