Letní roláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 296.1 mg
 - Draslík 185.8 mg
 - Vláknina 2615 mg
 - Vitamín A 2615 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ušleháme celá vejce do pěny a zašleháme mleté ořechy.
 - 
                                2
Rozetřeme směs na plech vyložený pečícím papírem a 15 minut pečeme v troubě.
 - 
                                3
Poté necháme zchladnout a poté plát s pečícím papírem srolujeme. Ušleháme šlehačku se ztužovačem a nakrájíme ovoce na plátky. Rozbalíme roládu, potřeme 2/3 šlehačky, posypeme plátky ovoce a zabalíme.
 - 
                                4
Roládu pomažeme zbylou šlehačkou a ozdobíme dle fantazie.