Malinový salát s avokádem a kachním masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 115 g Maliny
  • 4 ks Kachní prsa
  • 2 ks Avokádo
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Ocet malinový
  • 1 polévková lžíce Marmeláda rybízová
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 442 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 151 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 934 mg
  • Vláknina 17197.2 mg
  • Vitamín A 17197.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.6 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Propíchneme na několika místech kůži prsíček vidličkou. Smícháme v malé misce sójovou omáčku s medem, směsí potřeme prsíčka.

  • 2

    Maso vložíme na grilovací rošt, osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu na 215 stupňů Celsia a pečeme 20 minut, aby maso změklo a byla na něm křupavá kůžička.

  • 3

    Připravíme si dresink - smícháme v malé misce olej s octem, rybízovou marmeládou a kořením, vše promícháme.

  • 4

    Hotové maso nakrájíme šikmými řezy na plátky a dáme na talíře spolu s avokádem a malinami. Přelijeme dresinkem a podáváme.

Komentáře k receptu