Luxusní snídaně bez purinů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Chléb celozrnný pšeničný
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 200 g Hroznové víno
  • 300 g Jogurt nízkotučný
  • 60 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Sirup javorový
  • 2 ks Jablka
  • 2 špetka Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Corn flakes - kukuřičné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 581 kcal
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 393 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 89 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 940.3 mg
  • Vláknina 17885.6 mg
  • Vitamín A 17885.6 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme podélně plátky sýra a ruličky sýra položíme na opečený, máslem lehce potřený chléb. Chleba ozdobíme hroznovým vínem a na jemno pokrájenou petrželkou.

  • 2

    Omyjeme jablko, rozkrojíme, vyškrábeme dužinu a půlky jablka naplníme jogurtem s citronovou šťávou a javorovým sirupem. Přidáme cornflakes a ozdobíme dužinou z jablka.

Komentáře k receptu