Hrušky plněné gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 317 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 13 g
- Sodík 570 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 48.9 mg
- Draslík 201 mg
- Vláknina 10592 mg
- Vitamín A 10592 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté hrušky rozpůlíme, zbavíme jádřinců a řezné plochy potřeme citronovou šťávou. Do misky vložíme máslo, gorgonzolu, přilijeme smetanu a vše vyšleháme do pěny. Směsí naplníme půlky hrušek zdobičkou. 
- 
                                2Hrušky rozdělíme na talíře po dvou půlkách, posypeme nasekanými ořechy a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        