Králík s hruškami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 851 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 36 g
- Sodík 382 mg
- Bílkoviny 91 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 264.4 mg
- Draslík 1968.7 mg
- Vláknina 24156.2 mg
- Vitamín A 24156.2 mg
- Vitamín B6 2.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 68.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, osolíme, opepříme, porce krátce opečeme na másle. 
- 
                                2Vypečenou šťávu zalijeme vínem, přidáme snítky bylinek, vložíme maso a dusíme asi 45 minut, poté maso vyjmeme. 
- 
                                3Do omáčky přidáme brusinky, oloupané hrušky rozkrojíme na poloviny, zbavíme jádřinců a podusíme 5 - 10 minut. 
- 
                                4Porce králíka upravíme na talíře, podáváme s hruškami a omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        