Picanchagne
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 828 kcal
- Sacharidy 101 g
- Tuky 45 g
- Sodík 51 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 118.1 mg
- Draslík 412 mg
- Vláknina 24089.8 mg
- Vitamín A 24089.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těsto rozdělíme na dva díly. Jeden z nich vyválíme na plát, kterým vyložíme, máslem vymazanou, koláčovou formu. 
- 
                                2Hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a pokrájíme na plátky. Pokapeme citrónem a smícháme se smetanou a cukrem. Opepříme. 
- 
                                3Směs nalijeme na těsto. 
- 
                                4Druhý díl těsta vyválíme na plát a překryjeme jím formu. Okraje potřeme bílkem a slepíme se spodní částí těsta. 
- 
                                5Koláč potřeme rozšlehaným žloutkem. 
- 
                                6Koláč pečeme při 200 °C 50 minut. Pokud se vršek rychle zbarvuje, překryjeme listem papíru na pečení. 
- 
                                7Podáváme vychlazené. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        