Salát z naložené řepy s hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 ml Kompot hruškový
  • 750 ml Červená řepa sterilovaná
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 187 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 502 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 364.4 mg
  • Vláknina 13526 mg
  • Vitamín A 13526 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, hruškový kompot scedíme (nálev použijeme jako nápoj) a nakrájíme na kostičky. Řepu se zbylým nálevem i hrušky dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen a promícháme.

Komentáře k receptu