Tvarohovo-jogurtová zmrzlina s hruškami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 6 g
- Sodík 46 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 13 mg
- Draslík 215.5 mg
- Vláknina 3600 mg
- Vitamín A 3600 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tvaroh našleháme s jogurtem, trochou vody a sladidla. Směs necháme mrazit asi 1 hodinu. 
- 
                                2Omyté hrušky zbavené jádřinců rozmixujeme, potom chvíli povaříme a smícháme se sladidlem. 
- 
                                3Zmrzlou tvarohovou směs rozmixujeme a promícháme s hruškovým pyré. Přendáme do misky a zmrazíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        