Ovocné hrudky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 61 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 4 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 1.2 mg
- Draslík 49 mg
- Vláknina 1280 mg
- Vitamín A 1280 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pokrájíme a promícháme všechny suroviny - hrušky, kompot brusinkový, marmeládu meruňkovou, máslo, meruňky, ořechy, ovesné vločky, sacharin a bílek. 
- 
                                2Na dno papírových košíčků kápneme trochu rozpuštěné čokolády a vložíme hrudku ovocné hmoty. 
- 
                                3Poté hrudky pokropíme čokoládou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        