Lín po zbojnicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1139 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 405 mg
 - Bílkoviny 179 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 42.8 mg
 - Draslík 222.8 mg
 - Vláknina 4962.8 mg
 - Vitamín A 4962.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté líny na hřbetě nařízneme a do otvorů vložíme plátky jablka. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
 - 
                                2
Čtyři pláty alobalu potřeme olejem, rozložíme na ně líny, poklademe kolečky cibule, nudličkami slaniny, kostičkami jablek a petrželkou. Navrch každé porce dáme lžíci másla. Okraje alobalu dobře uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva.
 - 
                                3
Pečeme na plechu v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.