Ředkvičkový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 150 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 531.6 mg
 - Vláknina 9623 mg
 - Vitamín A 9623 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté ředkvičky a oloupaná jablka nakrájíme na tenké plátky. Přidáme cukr, sůl, citronovou šťávu, jemně nakrájenou cibuli, olej a lžíci vody. Vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Salát rozdělíme na talířky, obložíme dílky rajčat a podáváme.