Vepřové kotlety v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 156 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 100.1 mg
 - Draslík 483.2 mg
 - Vláknina 4854.8 mg
 - Vitamín A 4854.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.
 - 
                                2
Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                3
Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.