Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Klobása debrecínská
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 306 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 113 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 69.9 mg
  • Draslík 344.2 mg
  • Vláknina 37.4 mg
  • Vitamín A 37.4 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme.

  • 2

    Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety položíme na alobal potřený olejem a uzavřeme.

  • 3

    Pečeme asi 25 minut.

  • 4

    Podáváme v alobalu.

Komentáře k receptu