Studená omáčka na ryby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1186 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 148.6 mg
 - Vláknina 6278 mg
 - Vitamín A 6278 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozšleháme žervé, majonézu, oloupaná, na plátky nakrájená jablka, jemně nakrájenou cibuli a okurku.
 - 
                                2
Podle potřeby omáčku osolíme, osladíme krupicovým cukrem a okyselíme citronovou šťávou.