Opilá jablka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 717 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 43 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 150.7 mg
 - Draslík 260 mg
 - Vláknina 7748 mg
 - Vitamín A 7748 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka nakrájíme na plátky, vykrojíme jadřince.
 - 
                                2
Ze surovin - mouky, cukru, oleje, vejce a vína zpracujeme hladké těsto a namáčíme do něj plátky jablek.
 - 
                                3
Smažíme je dozlatova na rozehřátém oleji.
 - 
                                4
Poté je pocukrujeme.