Kotlety na zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 695 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 340 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 114 mg
 - Draslík 1176.4 mg
 - Vláknina 10889.8 mg
 - Vitamín A 10889.8 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji v kastrolu restujeme z obou stran dvě minuty kotlety dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme v teple.
 - 
                                2
Do kastrolu přidáme kousky cibule, smažíme je pět minut doměkka a dozlatova, přidáme nastrouhané zelí, oloupané plátky jablek bez jádřince, víno, sůl a pepř. Vložíme i kotlety, kastrol přikryjeme a pokrm pečeme v troubě asi hodinu a půl doměkka. Během pečení kotlety poléváme vínem.