Rajčatový salát s jablky a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 108 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 123 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 374.5 mg
 - Vláknina 6735 mg
 - Vitamín A 6735 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno a smícháme s jogurtem.
 - 
                                2
V míse smícháme rajčata s jablky, osolíme je, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme jogurtem. Pod fólií necháme v lednici vychladit.