Jablková omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 180 g Jablka
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 12 ml Med včelí
  • 50 ml Citronová šťáva
  • 300 ml Vývar telecí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 špetka Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 109 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 153 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 88.7 mg
  • Vláknina 2531.1 mg
  • Vitamín A 2531.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a jablka oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a necháme dusit 30 minut na másle. Poté přidáme vývar, med, citronovou šťávu, sůl, pepř a skořici, vaříme dalších 20 minut a vše rozmixujeme na pyré.

Komentáře k receptu