Mrkvovo-jablečné bramboráky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 63 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 174.2 mg
 - Vláknina 16895 mg
 - Vitamín A 16895 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablko i mrkev oloupeme a nastrouháme.
 - 
                                2
Smícháme s vejci, moukou, nadrcenými ořechy, skořicí, cukrem a smažíme na oleji.
 - 
                                3
Podáváme posypané čerstvým sýrem.