Třešňová bublanina - vyběhlík

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 kg Třešně
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 8 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 101.1 mg
  • Draslík 104.2 mg
  • Vláknina 1125.2 mg
  • Vitamín A 1125.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 838.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce, mléko, mouku, cukr a sůl ušleháme metlou.

  • 2

    Těsto vlijeme do silně rozpáleného pekáče s tukem a rychle je posypeme omytým ovocem.

  • 3

    Bublaninu pečeme v silně vyhřáté troubě, aby těsto zůstalo kypré.

Komentáře k receptu