Srnčí hřbet s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 29 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 31.4 mg
 - Draslík 161 mg
 - Vláknina 2739.2 mg
 - Vitamín A 2739.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 83.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Želatinu necháme nabobtnat v mléce a potom ji na mírném ohni za stálého míchání rozpustíme.
 - 
                                2
Tvaroh, jogurt, cukr a vanilkový cukr umícháme dohladka a vmícháme tuhnoucí želatinu.
 - 
                                3
Do formy na srnčí hřbet vyložené alobalem rozložíme piškoty a pokapeme je rumem. Vrstvíme na ně střídavě tvarohový krém, ovoce a znovu piškoty - budou tvořit poslední vrstvu. Moučník zatížíme a necháme v chladničce ztuhnout.
 - 
                                4
Před podáváním ozdobíme každou porci ušlehanou smetanou a čerstvým ovocem.