Třešňové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 169 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1805.1 mg
 - Vláknina 68140.5 mg
 - Vitamín A 68140.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3380.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Třešně omyjeme a stopky ustříháme, aby zůstaly asi 1cm dlouhé. Ovoce vložíme do větší sklenice.
 - 
                                2
Ocet svaříme s bobkovým listem, pepřem a solí a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Vychladlým nálevem zalijeme třešně ve sklenici, přidáme tabasco a dobře uzavřeme. Necháme nejméně 3 týdny zrát.