Vafle s třešňovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 824 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 87 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 197.8 mg
 - Draslík 284.2 mg
 - Vláknina 3000 mg
 - Vitamín A 3000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Třešňový kompot slijeme, dáme zvlášť šťávu a třešně. Do misky vložíme 400 g lučiny, jogurt, 2 lžíce cukru, přilijeme třešňovou šťávu a šlehačem vyšleháme krém.
 - 
                                2
Do druhé misky rozklepneme vejce, šlehačem rozšleháme, přidáme lučinu, přisypeme mouku, cukr a přilijeme mléko. Vyšleháme těsto.
 - 
                                3
Vaflovač potřeme kouskem másla a postupně upečeme jednotlivé vafle.
 - 
                                4
Na talířky rozdělíme vafle, potřeme je krémem a ozdobíme třešněmi.