Karamelový pudink s banány
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 896 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 91 mg
 - Draslík 444.6 mg
 - Vláknina 7210 mg
 - Vitamín A 7210 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrůlku zvolna za stálého míchání svaříme 115g másla, cukr, smetanu a javorový sirup dohladka.
 - 
                                2
Zapékací formu o rozměrech 20x30cm lehce vymažeme máslem. Rozložíme do ní perník nakrájený na plátky a oloupané, nakrájené banány. Zalijeme smetanovou směsí a posypeme nasekanými ořechy.
 - 
                                3
Pudink pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                