Čerstvé mangové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 81 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 156.5 mg
 - Vláknina 3055.1 mg
 - Vitamín A 3055.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Manga oloupeme, zbavíme pecek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme do mísy a přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou chilli papričku, cukr, vinný ocet a olivový olej. Vše promícháme, osolíme, opepříme a okořeníme mletým koriandrem.
 - 
                                2
Mísu zabalíme do fólie a uložíme do chladničky. Čatní může zrát až 3 dny.
 - 
                                3
Těsně před podáváním čatní dochutíme nasekanou mátou.
 - 
                                4
Podáváme k pečeným masům nebo k sýrům.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
