Jablka s datlovým dipem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 8363 kcal
 - Sacharidy 2263 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 31 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 2263 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 20989.2 mg
 - Vláknina 406331 mg
 - Vitamín A 406331 mg
 - Vitamín B6 7.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablko rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Datle rozmixujeme najemno se skořicí a trochou vody.
 - 
                                3
Jablko naskládáme na talíř a doprostřed dáme datlový dip.