Hermelín v ovocné marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Kompot ananasový
  • 250 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 180 ml Kompot brusinkový
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 339 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 27 mg
  • Vláknina 439.8 mg
  • Vitamín A 439.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brusinky a 2 kolečka ananasu necháme okapat, ananas poté nakrájíme na kousky.

  • 2

    Olivový olej a brusinky dobře promícháme, podle chuti opepříme. Přidáme ananas a pod pokličkou asi 15 minut marinujeme.

  • 3

    Hermelín nakrájíme na dílky, upravíme na talíře a přelijeme ovocnou marinádou.

Komentáře k receptu