Filé z candáta s ananasem a sýry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 592 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 823 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 50.4 mg
 - Draslík 194.6 mg
 - Vláknina 27 mg
 - Vitamín A 27 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.
 - 
                                2
Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky oloupaného ananasu, překryjeme plátkem nivy a plátkem ementálu a necháme v troubě zezlátnout.