Rybí filé s ananasem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kompot ananasový
  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 227 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 61.1 mg
  • Vláknina 923.8 mg
  • Vitamín A 923.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na pánvi na části rozpáleného másla.

  • 2

    Filé urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy a poklademe kousky kompotovaného ananasu. Pokapeme kompotovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

  • 3

    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

Komentáře k receptu