Chléb s jablky a banánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 75 g Jablka
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 ml Džus pomerančový
  • 200 ml Mléko - podmáslí
  • 1 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 ks Banány
  • 3 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 433 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 131 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 8 mg
  • Draslík 161.1 mg
  • Vláknina 8261 mg
  • Vitamín A 8261 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažný pomerančový džus, podmáslí, rozmačkaný banán, med, sůl, změklé máslo, skořici, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.

  • 2

    Před ukončením hnětení přisypeme nastrouhaná jablka.

  • 3

    Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu