Sladké ovoce s vanilkovým jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Med včelí
  • 5 g Skořice mletá
  • 200 g Jogurt nízkotučný
  • 40 ml Víno jablečné
  • 1 ks Ananas
  • 2 ks Jablka
  • 1 ks Mango
  • 1 ks Vanilkový lusk
  • 2 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 320 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 85 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 78 g
  • Cholesterol 3 mg
  • Draslík 706.3 mg
  • Vláknina 11672.5 mg
  • Vitamín A 11672.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 63.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpálíme troubu na 200 °C. 2 lžíce medu smícháme s jablečnou šťávou a kořením. Mango vypeckujeme.

  • 2

    Plech vyložíme alobalem a poklademe plátky hrušek, manga, jablka a ananasu. Ovoce potřeme medovou směsí. Pečeme cca 10 minut. Jednou obrátíme.

  • 3

    Smícháme jogurt, zrníčka z vanilky, zbytek medu a dobře zamícháme. Ovoce podáváme teplé s jogurtovou směsí.

Komentáře k receptu