Restované hovězí s mangem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Cukr třtinový
  • 350 g Hovězí svíčková
  • 200 g Mango
  • 200 g Cibulka jarní
  • 2 g Pasta Sambal Oelek
  • 20 g Koriandr čerstvý
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ml Omáčka sójová
  • 20 ml Sherry brandy
  • 1 ks Paprika červená
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 36.8 mg
  • Draslík 601.1 mg
  • Vláknina 5572.5 mg
  • Vitamín A 5572.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.1 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso nakrájíme na nudličky a smícháme v misce s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a omáčkou sambal, zakryjeme a necháme 10 minut marinovat.

  • 2

    Na pánvi wok rozpálíme olej, přidáme marinované maso a smažíme 4 minuty.

  • 3

    Vmícháme papriku, jarní cibulku, sójovou omáčku, sherry a cukr a restujeme další 2 minuty.

  • 4

    Nakonec opatrně vmícháme nakrájené mango.

  • 5

    Servírujeme posypané nasekaným koriandrem.

Komentáře k receptu