Pštrosí maso s česnekem a mangoldem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Ořechy Kešu
  • 500 g Pštrosí kýta
  • 1 kávová lžička Omáčka k masu chilli česnek
  • 1 ks Mango
  • 5 ks Mangold
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Omáčka rybí
  • 2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 459 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 81.3 mg
  • Draslík 661.4 mg
  • Vláknina 3509.5 mg
  • Vitamín A 3509.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.4 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z pštrosí kýty vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Mangold omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou dužinu z manga nakrájíme na plátky.

  • 2

    Na rozpáleném oleji ve woku osmažíme jako první kousky mangoldu a vyndáme je ven z pánve.

  • 3

    Jako další osmažíme na oleji pštrosí maso, které jsme okořenili česnekovou chilli omáčkou. Přidáme ústřicovou a rybí omáčku, promícháme a ještě chvíli smažíme.

  • 4

    Jako poslední přidáme do směsi nakrájené mango a oříšky kešu. Vše osmahneme. Do pánve opět vložíme mangold. Vše zlehka promícháme a prohřejeme.

Komentáře k receptu