Hovězí kližka se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 84 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 97.3 mg
 - Vláknina 2308.7 mg
 - Vitamín A 2308.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Na ní dáme plátky nakrájené z kližky s kostí, přiklopíme poklicí a po 5 minutách obrátíme.
 - 
                                2
Krátce podusíme, přidáme koření a podlijeme vodou. Za občasného podlévání udusíme maso do měkka.
 - 
                                3
V troše studené vody rozmícháme mouku. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme (trochu více) a povaříme. Přidáme zeleninovou směs a odkryté povaříme asi 7 minut. Přidáním zeleniny šťáva trochu zřídne.
 - 
                                4
Dochutíme solí a odstavíme.