Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 148 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 133 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 163.6 mg
 - Draslík 103 mg
 - Vláknina 1239.3 mg
 - Vitamín A 1239.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso ze sklenice dáme do mísy, přidáme majonézu a lehce pomačkáme šťuchadlem na brambory.
 - 
                                2
Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                3
Do rozmačkaného masa lehce vmícháme nakrájená vejce, cibuli, opepříme a podle potřeby můžeme i osolit.